Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Adela Popescu Copii

Cu mare greutate am ieșit din casă acolo unde se țipă și se urlă 17 oct. În ultimele luni ea n-a mai apărut la TV întrucât a dorit să stea liniștită acasă să fie mamă și soție full-time și să se ocupe strict de venirea pe lume a bebelușului lor.

Adela popescu copii
Adela Popescu Despre Al Treilea Copil Nu Spun Nu Dar Suntem Depăsiţi De Situaţie Copiii Sunt Incă Mici

Stiri mondene aug 2 2021 Adela Popescu a dezvăluit care sunt cele mai dificile momente atunci când ești mamă pentru.

Adela popescu copii

. Adela Popescu mamă a trei băieți a discutat liber despre traumele din copilărie lucru la care spune ea se gândește de când este mai mult mamă decât fiică. Perechea are doi fii Alexandru 4 ani și Andrei 2 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună doi băieți Alexandru și Andrei. Ea si sotul ei Radu Valcan mai au doi copii Andrei si Alexandru.

Ce au învăţat Adela Popescu şi Radu Vâlcan din vacanţa petrecută în Bali Poţi să fii spontan să mergi în vacanţă la capătul lumii şi să te distrezi chiar şi când ai bebeluş. Din anul 2015 Adela Popescu 34 de ani este căsătorită cu actorul și prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan 43 de ani. Citește mai multe Adela Popescu le. A venit în București în clasa a VIII a să stea cu frații ei mai mari și să facă liceul în în Capitală.

Insarcinata in 8 luni actrita a recunoscut ca incepe sa se teama de momentul travaliului mai ales ca are o problema mai veche la. Actrița s-a născut în localitatea vâlceană Șușani. Adela Popescu FAMILIE. Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil.

Adela Popescu despre rolul de mămică a trei copii. Sigur ar fi fost mai simplu de făcut fără copii dar deloc imposibil alături de ei. Adela Popescu a luat o decizie radicală. Stiri mondene aug 2 2021 Adela Popescu a dezvăluit care sunt cele mai dificile momente atunci când ești mamă pentru trei copii.

Aceasta a revenit totuși pe micile ecrane la doar o lună și jumătate după ce a născut. Păi de 5 ani sunt însărcinată și alăptez. Adela Popescu despre cea de-a doua nastere. Ma tot intreb ce-o fi in sufletul parintilor ai caror copii afirma ca au traume din copilarie.

Astfel Adrian a devenit cel de-al treilea copil al cuplului care mai are doi băieți. Adela Popescu este insarcinata in aproape 6 luni si va fi mama a inca unui baietel. Copiii Adelei Popescu au și o bonă. Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii.

Adela Popescu despre viața cu trei copii. A copilărit la Șușani unde a și urmat cursurile școlii gimnaziale. Ce școală îmi doresc pentru copiii mei. Adela Popescu s-a speriat si a sunat pediatrul.

Ce a patit bebelusul sau. Adela Popescu despre rolul de mămică a trei copii. Adela Popescu despre vacanța planificată alături de copii în Bali. Adela Popescu complicatii inainte de nastere.

Astfel în 2011 Adela Popescu a absolvit cu 10 Facultatea de Teatru Specializarea Artele spectacolului. Ana Ionescu Publicat. Ilinca Vandici face furori pe plajă în Bali. Ceilalți doi copii ai lui Radu.

Adela Popescu copilărie grea dar de care își amintește cu drag. Cu două zile înainte de botezul mezinului familiei Andrei Adela Popescu a anunțat că a fost confirmată cu Covid-19. Curmati-mi durerea cu orice pret. În urmă cu câteva luni familia lor s-a mărit cu încă un membru iar acum au trei copii cu toții băieți.

Plecam zgribulită spre școalăSursa foto. Adela Popescu nu își mai dorește copii. O să fiu prezentă. Adela Popescu - familie și copii În 2010 îl cunoaște pe platourile de filmare pe Radu Vâlcan.

Ca nu s-au simtit iubiti apreciati vazuti. În special Radu Vâlcan a fost cel care a sperat că cel de-al treilea bebeluș va. Adela Popescu - Backstage blog. Se pare că cei doi soți nu au reușit să se relaxeze și nu sunt mulțumiți de minivacanță pe care au avut-o.

Adela Popescu se apropie cu pasi repezi de momentul in care isi va tine in brate al treilea copil. Adela Popescu a devenit în urmă cu puțin mama a celui de-al treilea băiețel din familia lor. Noi avem un bebe de aproape 6 luni. Aici vreau să îi ridic măcar bustul statuii lui Radu care a cărat săracu zi de zi copiii şi în spate şi în braţe şi în cărucior peste tot fără să se plângă spune Adela Popescu.

Vedeta nu mai reușește să facă fața și a decis să o angajeze. Am avut o escapada de un weekend un cadou din partea sotului de ziua mea. Prin urmare actrița a decis să nu mai facă escapade ci să meargă în vacanțe mai lungi. Pe 11 iulie frumoasa prezentatoare TV a adus pe lume un copil perfect sănătos pe care l-au întâmpinat cu brațele deschise.

Stiri mondene aug 2 2021 Adela Popescu a dezvăluit care sunt cele mai dificile momente atunci când ești mamă pentru trei copii. Adela Popescu a născut la fel de greu și a treia oară așa că actrița a decis să se oprească la trei copii. Pana acum am incercat macar o data pe lună sa il lasam peste noapte la ai meisa se bucure de nepotcare atunci cand ma vede nu isi ia ochii de pe mine. Prima declarație despre starea bebelușului ei de 2 luni.

Ne-o demonstrează Adela Popescu şi Radu Vâlcan care luna trecută au fost în Bali Indonezia cu cei doi copii ai lor de 3 ani respectiv de 7 luni. Ce au in comun unul din 4 romani. Într-o postare pe Instagram vedeta povestește lucrurile care completau tabloul copilăriei pe care a avut-o ea și care nu păreau tocmai. De altfel actrița a spus că nu își mai dorește copii și că șansele să mai rămână însărcinată sunt foarte mici.

Adela a impartasit pe facebook o fotografie cu ea insarcinata radioasa si fericita cu burtica la vedere si a povestit un episod derulat cu privire la numele copilului pe care il va naste peste cateva luni. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cum ai trecut peste. Este mezina familiei Adela având doi frați mai mari Călin și Bogdan.

Nu toti putem striga dar toti putem visa. Adela Popescu a devenit mamica pentru a doua oara dar a trecut prin momente foarte grele in timpul travaliului de. Cea care se ocupă de educația copiilor e din Filipine și locuiește în aceeași casă cu Adela Popescu. În 2021 la mijlocul verii Adela Popescu și soțul ei deveneau părinți pentru a treia oară.

Pentru toți părinții care se tem să plece în vacanțe lungi în zone îndepărtate alături de copii Adela Popoescu a scris un articol pe blogul personal în care povestește experiența ei. Dar ziua mea a fost jalnica seara urmand sa il ia ai. Ce sentimente ai avut cand ai plecat fara copii. Radu Vâlcan și Adela Popescu glume despre copii Prezentatoarea l-a prins pe picior greșit pe soțul ei în momentul în care l-a întrebat dacă silueta ei rotunjoară din timpul sarcinii reprezintă motivul pentru care au atâția copii.

Nu este niciun secret faptul că la a treia sarcină și-au dorit mult o fetiță. Aboneaza-te la canalul nostru. Când l-am înțărcat pe Andrei am fost în Dubai.

Adela popescu copii
Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea

Adela popescu copii
Adela Popescu Despre Viața Cu Doi Copii Intr O Casă Cu Doi Copii Mici Se

Adela popescu copii
Adela Popescu și A Botezat Cel De Al Doilea Băiețel Youtube

Adela popescu copii
Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea

Adela popescu copii
Exclusiv Adela Popescu și Radu Valcan țin Mult La Educația Copiilor Ce Reguli Au Adoptat In Familie Romanesti Vedete Unica Ro

Adela popescu copii
Cum A Reacționat Radu Valcan Cand Adela Popescu I A Spus Sexul Copilului O Să Fie Patru Spynews Ro

Adela popescu copii
Prima Fotografie Cu Copiii Adelei Popescu

Adela popescu copii
Adela Popescu Despre Al Doilea Copil O Surioară Pentru Alexandru Foto Ea Md

Posting Komentar untuk "Adela Popescu Copii"